Jan Hoff (t.v.) i Blink Hus, og administrerende direktør Rune Smestad i eierselskapet Nordek, mener avtalen med NFF vil være med å heve den norske kvinnefotballen.

Blink Hus blir hovedsponsor for Toppserien

Blink Hus og Norges Fotballforbund (NFF) har inngått en samarbeidsavtale som skal heve nivået både på klubb- og landslag for kvinner.

Samarbeidsavtalen strekker seg fram til 2018, og betyr i praksis en økt sportslig satsing som skal heve den norske kvinnefotballen i internasjonal sammenheng. Avtalen gjør Blink Hus til hovedsponsor i Toppserien for kvinner.

- Vi er veldig glade for at vi har fått på plass denne avtalen, og vi ser fram til fortsettelsen. Kvinnefotballen har hatt en fin utvikling de siste årene, og det er mange spennende profiler og talenter på gang. Jeg håper vi kan bidra til å styrke utviklingen, sier kjededirektør Jan Hoff i Blink Hus.

Han mener det er en klar link mellom kvinnenes toppfotball og Blink Hus. Det handler om lidenskap, om ønsket om å være best og om å dra lasset sammen. Det er viktig for å prestere i toppen både som boligbygger og fotballspiller.

Jan Hoff håper at Blink Hus, ved å styrke toppen, vil være med på å stimulere rekrutteringen i barne- og ungdomsfotballen.

- Vi mener denne avtalen vil bidra til å gjøre Blink Hus til en enda mer synlig boligprodusent. Ikke minst ønsker vi å tydeliggjøre vårt engasjement som ansvarlig samfunnsaktør inn mot idretten, både lokalt og nasjonalt.