Bjørn Hauge ny regionsjef i Solid Entreprenør

Bjørn Hauge har tiltrådt som regionsjef for Oslo/Asker avdeling hos Solid Entreprenør.

Han er utdannet bygg- og anleggsingeniør ved Hærens Ingeniørhøgskole, og kommer fra stillingen som Produksjonssjef i BundeBygg AS. Hauge har tidligere erfaring også fra roller som prosjekteringsleder, prosjektleder og avdelingsleder i samme selskapet. Før dette, jobbet han i mange år som selvstendig næringsdrivende og leder av byggefirmaet Bygg-Compagniet AS og konstruktør og daglig leder ved takstolfabrikken E Ohr AS.

Hauge vil lede Oslo/Asker regionen med prosjektet Hasle Bygg 01, som er Solids største prosjekt noensinne.

I tillegg til Hasle Bygg 01, vil han også ha ansvar for en rekke andre prosjekter som foregår i Oslo-området. Som regions leder vil han ha betydelig kundekontakt med byggherrer og bidra til å støtte dem i deres utviklingsarbeid.

- Å få Bjørn på laget sikrer oss en erfaren leder i vårt største marked. Han vil være engasjert i vårt største prosjekt noensinne (Hasle Bygg 01), og skal være med på å videreutvikle en lokal organisasjon. For Solid Entreprenør er lokal tilstedeværelse viktig, særlig med tanke på ledelse. Vi ser derfor frem til å bygge videre på de ressursene vi har i Oslo, samt å tilføre flere nye. Bjørn vil også være fast deltaker i ledergruppen i Solid, og skal være med på å ruste selskapet for å håndtere den størrelsen vi nå har kommet opp i, sier daglig leder i Solid Entreprenør, Lasse Johansen i en pressemelding.

Hauge selv understreker viktigheten av kompetanse innen ledelse og samarbeid i sin nye rolle:

- En mangslungen erfaring er alltid nyttig i en sammensatt bransje, men personalledelse «on site» og evnen til å samarbeide godt med byggherrer og leverandører gjennom praktisering av gode holdninger og en sunn kommersiell teft er nok kompetanse som kommer godt med i en slik stilling, sier han.