BIM/VDC-koordinator

AF Anlegg gjennomfører anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass i Norge.

Firma AF Anlegg
FylkeHele landet, Oslo
StedOslo / hele landet
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen har som mål å være ledende på bruk av digitale verktøy og metoder i sine prosjekter. Vi har kommet langt innen BIM og bruken av digitale arbeidsmetoder, men trenger stadig nye ansatte for å styrke vår digitale kompetanse. AF Anlegg utfører alle typer bygg- og anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft i hele Norge, og per i dag benytter flere av våre prosjekter blant annet robotteknologi (RPA), parametrisk design, VR/AR i kombinasjon med BIM.

For å styrke vår kompetanse på BIM/VDC trenger vi nå deg som har over gjennomsnittet datateknisk forståelse, i tillegg til et sterkt engasjement for fagområdet. Du vil ha en viktig rolle i vårt fagmiljø, og sentrale arbeidsoppgaver vil være utvikling og oppfølging av digitale verktøy, herunder BIM, i alle prosjektets faser.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har evnen til å tenke helhetlig med kommersielt fokus, og trives med å tilegne deg ny kunnskap. Du motiveres av å kunne bidra til å digitalisere bransjen, og har evne til å kommunisere godt med de rundt deg. Du bør ha faglig bakgrunn innen bygg- og anleggssektoren, fra enten teknisk fagskole, høgskole eller universitet. Det er et krav at du har meget stor interesse for teknologi, og ønske om å implementere digitale prosesser i prosjekter hos entreprenør.

Du bør ha kompetanse i ett eller flere BIM-program:

  • F.eks. Revit, Dynamo, Navisworks, Solibri, Novapoint, Civil 3D, Gemini, Infraworks, etc.

Du bør ha kompetanse til å behandle og benytte informasjon fra typiske dataformater innenfor infrastruktur og BIM:

  • F.eks. ifc, dwg, sosi, landxml, gml, kml, etc.

Det er et pluss om du har kjennskap til "V770 Modellgrunnlag", "Håndbok for digital planlegging" samt VDC og buildingsmart-prinsipper. Erfaring, og/eller spesielt stor interesse for fagfeltet kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Stillingen vil ha utgangspunkt i prosjektarbeid, der AF Anlegg har prosjekter over hele landet. Fleksibilitet rundt dette vil vektlagt. AF Anlegg har hovedkontor på Helsfyr i Oslo.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Vi tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger, i tillegg til spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Søknad

I søknaden ønsker vi at du beskriver kort hva du mener du kan bidra med i en slik stilling.

For mer informasjon om stillingen og arbeidsoppgaver kan du kontakte fagsjef VDC, Inge Handagard, på tlf. +47 988 92 383.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: