Biltema bygger nytt varehus i Namsos.

Biltema skal bygge nytt i Namsos

Straks etter at nyheten om nytt varehus på Oppdal, melder Biltema at det nå om at også et nytt varehus er på vei i Namsos.

Varehuskjeden har en plan om å utvide til 100 varehus innen 2028, og iverksetter nå bygging i Namsos. Varehuset skal ligge på sydsiden av Høyknesbrua. Varehuset vil totalt bli på 6.000 kvadratmeter og ha fullt sortiment med alle Biltemas åtte varegrupper. Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt i utbyggingen.

Varehussjef i Namsos, Ole Anders Haugerøy er svært fornøyd med at avtalen nå er på plass.

- Som både varehussjef og regionsansvarlig har jeg vært med å bygge nye varehus til kollegaene mine både i Stjørdal og Steinkjer. Nå er det med glede jeg kan konstatere at det endelig er vår tur. Vi har hatt et bra leieforhold, men har nå vokst oss ut av lokalene vi holder til i dag. I løpet av de neste 12 måneder skal vi nå planlegge, bygge og åpne Norges beste varehus, sier en offensiv Haugerøy.

Biltema vil legge vekt på miljø og bærekraft i  byggeprosessen.

- Bygget får moderne tekniske løsninger kombinert med en solid betongkonstruksjon som gjør bygget solid og ikke minst miljøvennlig. En annen miljøsatsing blir oppvarming med varmepumpe som går fra luft til vann. I tillegg er bevegelsesstyrt LED-belysning, ekstra isolasjon i tak og granittfliser på gulvet elementer som bidrar til en grønnere drift, heter det i en melding fra selskapet.