Betonmast med to nye kontrakter på Toten

Betonmast har signert kontrakt på rehabilitering og nybygg av Toten Folkehøgskole, og på bygging av Lenatunet med 11 nye leiligheter.

Kontraktene er på totalt 47,5 millioner kroner eks. mva.

Internatet på Toten Folkehøgskole skal totalrehabiliteres. Bygningsmassen skal konverteres til vannbåren varme, få ny ventilasjon, nytt elanlegg, samt fulldekkende brannvarslingsanlegg. Byggene skal også få ny taktekking. Alt av inventar, himlinger, dører, belegg, el-opplegg, VVS-utstyr, anlegg og kanalnett skal rives og erstattes med nytt. Oppstart på prosjektet er 1. desember 2016. Forventet byggetid er cirka 9 måneder og bygget skal stå ferdig i august 2017.

Lenatunet er byggetrinn 2 på nybygg av 11 leiligheter på Lena i Østre Toten. Leiligheter er fordelt over 4 plan, med garasje i kjelleren. Prosjektet ble startet opp 1.November 2016 og beregnet byggetid er cirka 12 måneder.

- Det er gøy å se at vi vinner stadig flere prosjekter i Innlandet. Vi er veldig glad for tilliten vi får og bekreftelsen på at vi er konkurransedyktige. Lenatunet og Toten Folkehøgskole er begge to veldig spennende prosjekter, uttaler Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet i en pressemelding.