Ill. Heimdal Bolig

BetonmastHæhre bygger 73 leiligheter for Heimdal Bolig

BetonmastHæhre Trøndelag har signert kontrakt med Heimdal Bolig om bygging av 73 leiligheter i byggetrinn 4 i prosjektet Strinda Hageby. Kontrakten er en totalentreprise på 127 millioner kroner (ekskl. mva.). 

BetonmastHæhre er i gang med byggetrinn 3 i det samme prosjektet. Byggetrinn 4 omfatter bygging av 73 leiligheter med underliggende parkeringskjeller og boder i sokkeletasje.

- Vi er meget fornøyd med å få fornyet tillit fra byggherren. Vi har et godt samarbeid med Heimdal Bolig på byggetrinn 3, og ser frem til å videreføre dette også i neste byggetrinn, sier Tom Utvik, daglig leder i BetonmastHæhre Trøndelag

- Gode relasjoner er viktig i alle våre prosjekter, og vi legger vekt på godt samarbeid. Derfor er det gledelig at Heimdal Bolig nok en gang velger oss til å bygge ytterligere et prosjekt med gode bokvaliteter i Trondheim, forteller Peter Sandrup, leder av BetonmastHæhres byggdivisjon.

Planlagt oppstart av byggingen er oktober 2018. 

F.v.: Anita Olderø, prosjektleder Heimdal Bolig, Odd Einar Landsem, prosjektsjef BetonmastHæhre Trøndelag, Tom Utvik, daglig leder BetonmastHæhre Trøndelag og Børge Aunaas, prosjektsjef Heimdal Bolig.