Betongteknolog

Sika er et sveitsisk konsern med en ledende posisjon innen produksjon og utvikling av bygningskjemikalier for produkter til liming, tetting, demping, forsterkning og beskyttelse i bygg-, marine- og bilindustrien. Sika har datterselskaper i mer enn 100 land globalt og ca. 200 fabrikker. Våre 18.000 ansatte genererte i 2017 en årlig omsetning på ca. 50 milliarder kroner.Sika Norge er lokalisert på Lahaugmoen utenfor Oslo, og har anerkjente merkevarer som Sika, Casco og SCHÖNOX, med et omfattende sortiment av markedsledende produkter. Du kan lese mer om disse på:www.sika.no-www.schonox.no-www.casco.no

FirmaSika Norge
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist25.04.2018

Spennende utfordring for deg som er hekta på betong: Betongteknolog!

Din hovedoppgave vil være å støtte igangsetting av prosjekter teknisk både på anlegg og i salgspresentasjoner etc. Du vil jobbe med teknisk veiledning internt og eksternt. Videre vil du bistå Product Manager Admixtures i laboratorium og oppfølging hos kunder. Du vil også bistå Project Manager Infrastructure med etablering av relasjoner, tekniske presentasjoner og prosjektoppfølging av infrastrukturprosjekter inkludert vanntetting. I tillegg vil du også være produktansvarlig for Sprøyteakseleratorer (Sigunit) og Fiber til betong. Du vil rapportere til Target Market Manager for Concrete i Sika Norge.

Vi søker nå kandidater som har:

  • Sivilingeniør eller ingeniør utdannelse, fortrinnsvis innen betongfaget.
  • Erfaring fra å ha jobbet med betong.
  • Erfaring fra byggeplass
  • God kompetanse på MS Office applikasjonene.

Som Betongteknolog må du evne å kommunisere på en klar, presis og strukturert måte. Du må snakke med autoritet og overbevisning, presenterer på en effektiv måte. Du demonstrerer din spesialist kunnskap og ekspertise innen ditt eget felt, og deltar i kontinuerlig faglig utvikling. Vi forventer at du er god på nettverksbygging og er i stand til å bruke dette til å nå dine mål. Du må også være analytisk slik at du raskt forstår komplekse spørsmål og problemer samt at du foretar sunne og rasjonelle vurderinger. Du samarbeider godt med andre, og deler din kunnskap, erfaringer og informasjon og støtter andre for å nå teamets mål. Du er klar over egne styrker og svakheter og søker muligheter for å lære mer og utvikle deg.

I Sika vil du oppleve å komme inn i et internasjonalt miljø, med store muligheter for egen utvikling. Her vil du få jobbe i et selskap i vekst, med sterke etablerte merkevarer hos den globale markedslederen . I rollen vil du oppleve en variert og fleksibel hverdag med frihet under ansvar. Du vil få være med å forme retningen innen området. Du kan ha bosted sentralt på Østlandsområdet, eller på Vestlandet, nær de store byene.

Sika har gode pensjons- og forsikringsordninger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Agilium Worldwide Norway, Jørn Helle, på tlf: 905 13 072.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger innen 25. april. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: