Kjedeutvikler i Archihus Tore Gulliksen (fra venstre), boligkonsulent i Bergen Gruppen Stephan Pedersen, daglig leder i Bergen Gruppen Stian Harborg Skare, kvalitetssjef i Archihus Odd Brekke og kjededirektør i Archihus Jan Hoff. Foto: Archihus

Bergen Gruppen blir Archihus-forhandler

Entreprenørselskapet Bergen Gruppen blir ny forhandler av Archihus i Bergen-området.

Archihus har inngått en forhandleravtale med Bergen Gruppen AS, som skal selge og bygge eneboliger i Bergen-området, skriver Archihus i en pressemelding mandag.

‒ Med virkning fra første september har vi valgt å gjøre om litt på organiseringen vår i Bergen-området. Andersen & Ljosheim Bygg AS skal fortsatt være forhandler av Archihus, men skal fremover fokusere på prosjektboliger og flermannsboliger. Bergen Gruppen kommer inn for å ta over eneboligmarkedet, med Bergen, Askøy og Øygarden kommuner som nedslagsfelt, sier kjededirektør Jan Hoff i Archihus.

Bergen Gruppen AS ble etablert i 2015. Selskapet innehar sentralgodkjenning, våtromssertifikat og mesterpapirer, heter det i pressemeldingen.

‒ Vi ser frem til å tilby de flotte Archihusene til våre kunder. Konseptet til Archihus talte virkelig til oss, både i kraft av husmodellene som allerede ligger i arkivet, og med kompetansen og bistanden vi vil få fra hovedkontoret på Hamar, sier daglig leder Stian Harborg Skare i Bergen Gruppen.