Bedriftsutvikler

Mestergruppen er Norges største bolig- og byggevarekonsern og våre medlemmer bygger nærmere 3500 boliger og mer enn 500 fritidsboliger i året. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. Vi har de siste årene mer enn tredoblet omsetningen vår og skapt et vertikalt integrert konsern med merkenavn som fanger hele verdikjeden innen boligbygging og eiendomsutvikling. Kjente merkenavn som Mesterhus, Systemhus, Blink Hus, Nordbohus og Saltdalshytta er blant Mestergruppens hus- og hyttekonsept. På byggevaresiden eier Mestergruppen blant annet XL-BYGG, Ski Bygg, Byggtorget og Byggeriet, med til sammen rundt 220 byggevarehus. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester igjennom MG Arkitekter.

FirmaBlink Hus - Nordbohus
FylkeTrøndelag, Oslo
StedTrondheim eller Oslo
Søknadsfrist21.10.2020

Kjedekontoret for Blink Hus og Nordbohus jobber for å skape konkurransefordeler for kjedenes forhandlere. Boligkjedene er representert med forhandlere over hele landet, og bygger både eneboliger, rekkehus, leiligheter og hytter. Kjedekontorets primæroppgaver er kjededrift, bedriftsutvikling, markedsføring, kulturbygging, produktutvikling, kurs og arrangementer. Vår nye bedriftsutvikler blir en sentral støttespiller for Blink Hus forhandlerne, og et bindeledd mellom forhandler, kjedekontor og Mestergruppens mange gode fagmiljø.

Bedriftsutvikler Blink Hus

Blink Hus er inne i en spennende utvikling og har ambisjoner om å ta en større del av den totale boligbyggingen i Norge. Vi ønsker å styrke våre eksisterende forhandlere, samt rekruttere nye.

For å lykkes med vår satsing trenger vi en selvstendig og utadvendt bedriftsutvikler. Vi har en klar forventning om at du vil bidra til at Blink Hus skal styrke sin posisjon som boligleverandør. Som bedriftsutvikler vil en av dine hovedoppgaver være å bistå forhandlerne til å oppnå en sterkere konkurransekraft og god lønnsomhet.

Hos oss vil du få faglige utfordringer, kompetanseutvikling og hyggelige kollegaer i et fremtidsrettet og stort konsern. Stillingen vil gi deg stor kontaktflate og du vil jobbe tett med dyktige forhandlere over hele landet. Arbeidssted vil være i Trondheim eller Oslo, samtidig som det må påregnes en del reisevirksomhet i stillingen.

Dine arbeidsoppgaver

 • Være kjedens representant ute og forhandlernes representant inne. Et bindeledd mellom kjedekontor og forhandlerne.
 • Sikre implementering og oppfølging av kjedens og konsernets beslutninger ut mot forhandlerne.
 • Drive konkret lønnsomhetsfremmende rådgivning overfor den enkelte daglig leder i spørsmål som angår kjedens mål, strategier og planer, og for det enkelte kjedemedlem innenfor forretning og drift.
 • Tilegne deg kunnskap om kjedens medlemskonsepter og systemer, og benytte deg av denne.
 • Følge opp medlemmenes bruk av kjedens kommersielle tjenester og byggevarekjøp.
 • Bistå i rekruttering og onboarding av nye medlemsbedrifter.
 • Bidra til et godt samarbeid på tvers av bolig- og byggevarekjedene i Mestergruppen konsernet.

Stillingen rapporterer til kjededirektør i Blink Hus | Nordbohus.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Minimum 3 års høyere utdanning i økonomi/ledelse eller tilsvarende.
 • Relevant erfaring kan erstatte formell kompetanse.
 • Relevant erfaring fra boligbyggebransjen eller byggevarebransjen vil være et fortrinn.
 • God bedriftsøkonomisk forståelse og lett for å tilegne deg kunnskap om nye IT-systemer tilpasset bransjens behov.
 • Løsningsorientert og ryddig med kremmerinstinkt.
 • Glad i mennesker, utadvendt, serviceinnstilt og en selvgående relasjonsbygger.
 • Glad i å være på reise.
 • God formidlingsevne både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby spennende og selvstendige arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og hyggelige kollegaer i en organisasjon i utvikling.

Ønsker du nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med Blink Hus - Nordbohus ved kjededirektør Birger Aspaas tlf 934 56 444 eller med Finn Klepsvik hos Impact AS på tlf: 907 999 75.

Søk stilling

Vis flere stillinger: