Bauhaus ansetter 50 nye sesongmedarbeidere

Våren er i anmarsj og Bauhaus vil ansette 50 nye sesongmedarbeidere foran årets høysesong i byggvarebransjen.

Ved Bauhaus på Liertoppen og på Vestby vil bl.a. hagesentrene gjennomgå en betydelig oppgradering og kundene vil møte et imponerende hageanlegg med et komplett tilbud som skal gi inspirasjon til hvordan klargjøre hage, terrasse og entre.

Bauhaus øker totalt arbeidstyrken med nesten 30 % og primært ved avdelingene for hage, trelast og maling.

- Vår og sommersesongen er hovedsesong og Bauhaus opplever stor interesse fra potensielle arbeidstagere og mange kommer tilbake for å få jobb år etter år.Den ekstra arbeidstyrken er svært viktig gjennom hele denne sesongen som varer fra påske og frem til september. Mange av sesongmedarbeiderne har endt opp med å bli fast ansatt i BAUHAUS etter sesongen. Primært ønsker Bauhaus medarbeidere som er utadvendte, selvstendige og kundeorienterte, skriver selskapet i en melding.

Foran denne våren har Bauhaus spesielt store forventninger til oppgraderingene av hagesentrene på Liertoppen og Vestby. Hagesentrene som er på flere tusen kvadratmeter kan for første gang presentere et utstillingsområde på 500 kvadratmeter hvor kundene kan hente inspirasjon til sin hage/terrasse. Her finner kundene et bredt utvalg av blomster, planter og hageprodukter som hagemøbler, krukker, griller m.m.