BASF og EpoxyGrossisten går sammen om offshore-satsing

Kjemikalieleverandøren BASF inngår nå i et tett samarbeid med EpoxyGrossisten for å styrke seg mot den norske byggenæringen og offshorevirksomhet.

Det skriver BASF i en pressemelding fredag.

BASF lanserte i fjor det nye globale varemerket Master Builders Solutions, hvor den store leverandøren av kjemiske produkter samlet 30 tidligere varemerker under ett navn.

– Med Master Builders Solutions har vi fått nye og bedre muligheter til å løse kundenes utfordringer både effektivt og økonomisk, og det har derfor vært et stort ønske å finne en samarbeidspartner som kan fungere som vår forlengede arm på salgssiden, sier salgssjef Hans Kristian Knobel i BASF Construction Systems i Norge.

Knobel uttaler i pressemeldingen at han i EpoxyGrossisten ser en ytterst kompetent samarbeidspartner med et bredt kundegrunnlag, og at han derfor har store forventninger til at det nye samarbeidet vil bli til glede for både BASF og EpoxyGrossisten.

– Fremfor alt er jeg overbevist om at de norske entreprenørene og offshore-aktørene kommer til å oppleve en merkbar gevinst ved at vi på denne måten forener vår faglige ekspertise veldokumenterte produktportefølje, sier han.