BAS Maskinutleie har etbalert seg i Trondheim. Fra venstre: Geir Møllegaard (driftsleder), Alexander Vinogradoff (avdelingsleder), Ronny Stornes (Lagermedarbeider) og Steinar Thorsen (Mekaniker).

BAS Maskinutleie etablerer seg i Trondheim

BAS Maskinutleie vil gi de etablerte utleieaktørene i Trondheim konkurranse.

BAS Maskinutleie åpner offisielt sin nye avdeling tirsdag 21. oktober på Nardo, i lokalene til tidligere Motor-Trade. Avdelingen vil i første omgang bestå av fire ansatte.

– Som i de fleste andre storbyene er veksten i Trondheim stor. Med ny politikk fra regjeringen med større satsing på infrastruktur forventer vi at veksten i utleiemarkedet fortsetter. Her i Trondheim ønsker vi å stabilisere oss på 10-12 ansatte, sier Jan Aasekjær, daglig leder i BAS Maskinutleie AS i en pressemelding.

Rutinert gjeng med på laget

Avdelingsleder i Trondheim er Alexander Vinogradoff. Han har god kjennskap til byggenæringen fra sin tidligere jobb i Firesafe.

– Jeg ser frem til å videreføre den kulturen som kjennetegner de andre avdelingene i BAS-familien – med kvalitet og service i fokus. Med meg på laget har jeg en rutinert gjeng med flere tiår bak seg i utleiebransjen og byggenæringen. De er alle fra regionen og kjenner markedet godt, forteller Vinogradoff.

Selskapet satser primært mot små og mellomstore entreprenører.

– Vi vil være en mellomstor og dynamisk aktør. For å gi kundene våre god service og gode tjenester er vi avhengig av raske beslutninger og stor fleksibilitet, fortsetter Alexander Vinogradoff.

Et selskap i vekst

BAS Maskinutleie har i dag 70 ansatte på landsbasis og forventer en omsetning på cirka 165 millioner i 2014.

Utleiebransjen som helhet hadde en omsetning på rundt seks milliarder kroner i 2012, og det forventes vekst de kommende årene.

– Neste steg for oss er å starte opp avdelinger i flere av de store byene i Norge, avslutter Jan Aasekjær.