Illustrasjon: Spir ArkitekterIllustrasjon: Spir ArkitekterSlik ser Furutoppen ut i dag. Foto: Axer Eiendom

Axer og Moro fornøyde med boligsalg på Furutoppen

Omtrent halvparten av leilighetene er solgt siden de siste leilighetene i boligprosjektet Furutoppen i Lørenskog ble lagt ut forrige helg.

Det skriver Axer Eiendom i en pressemelding mandag.

47 prosent av leilighetene i Furutoppen ble solgt da de siste leilighetene ble lagt ut forrige helg, heter det i pressemeldingen.

Axer Eiendom AS og Moro AS står bak prosjektet, og de sier seg godt fornøyde med et samlet salg for Furutoppen på snaut 90 millioner siden mai måned.

‒ Vi var selvfølgelig spent på hvordan korona vil påvirke boligsalget, men det har overgått alle våre prognoser for prosjektet, og vi er meget fornøyde med utviklingen, sier Borger Borgenhaug, styreformann i Axer Eiendom.

Realbygg AS har totalentreprisen på prosjektet, og entreprenøren rapporterer om en fremdrift upåvirket av koronaviruset.

Dette tilsier, ifølge pressemeldingen, innflytting i løpet av i tredje kvartal 2022. Totalomsetningen på prosjektet skal være like i overkant av 400 millioner, og det er allerede solgt for 307 millioner med to år igjen til ferdigstilling, skriver Axer.