Avdelingssjef Elektro Prosjekt Oslo

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen.

I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

FirmaBravida
FylkeOslo
Søknadsfrist08.10.2020

Vil du lede og videreutvikle Bravidas avdeling for større elektroprosjekter i Oslo?

Om avdelingen

Avdelingen innehar solid kompetanse innen store elektro-prosjekter og er også en naturlig samarbeidspartner i totaltekniske leveranser mot private og offentlige kunder, både i Oslo og på tvers av andre regioner. Avdelingen holder til i Østre Aker vei 90 og har pr. i dag ca. 100 medarbeidere. For øvrig kjennetegnes avdelingen av et godt arbeids- og fagmiljø med god stabilitet i rekkene.

Bravida har befestet seg som en foretrukken nasjonal totalleverandør til stadig større prosjekter og står foran en lang rekke spennende prosjekter i tiden som kommer. Innen sykehussektoren har Bravida vunnet mange spennende kontrakter og Oslo-avdelingen skal i nær framtid bl.a. starte et større prosjekt med byggingen av ny Storbylegevakt.

Om stillingen

Som Avdelingssjef har du det overordnede ansvaret for avdelingen og en sentral rolle i hvordan avdelingen utvikler seg både faglig og forretningsmessig. Du vil være avdelingens frontfigur ute i markedet og sørge for synlighet og kjennskap hos eksisterende og nye kunder, samt øvrige samarbeidspartnere.

Stillingen gir deg frihet til å å utvikle en god strategi for avdelingen, innenfor gjeldende sentrale rammebetingelser. Sentralt i Bravidas forretningsmodell er "The Bravida Way", som bl.a. bygger på "best practice" gjennom forretningsmessige suksesshistorier fra avdelinger på tvers av konsernet. Dette er en viktig og god rettesnor for å lykkes i et utfordrende marked. Et annet viktig element ligger i kravet til lønnsomhet, noe som blir vektlagt sterkt i prioriteringen av nye prosjekter og ikke minst i prosjektgjennomføringen.

Bravida ser også det økende behovet for god ressursstyring og sammensetning av velfungerende team, basert bl.a. på kompetanse og personlighet. Jo bedre teamene fungerer, jo større er mulighetene for å levere både kvalitet og lønnsomhet. Nevnes bør også viktigheten av god samhandling med andre avdelinger og øvrige fagområder i Bravida.

Stillingen rapporterer til Regiondirektør Oslo Prosjekt.

Kvalifikasjoner

 • Høyere teknisk relevant utdannelse (minimum Teknisk Fagskole), gjerne supplert med merkantil tilleggsutdannelse
 • Solid bransje- og ledererfaring, og dokumenterbare gode resultater
 • Gode kunderelasjoner/nettverk i bransjen og ideelt også lokal/regional tilhørighet
 • God økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og komfortabel med bruk av moderne dataverktøy
 • Sterk forretningsorientering og evne til å se nye muligheter i markedet

Personlige egenskaper

Vi søker en motiverende og samlende leder med stort engasjement som ser viktigheten av å bygge velfungerende team. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen for å ta pulsen på hvordan medarbeiderne har det og hva som opptar dem i det daglige. Du har solid gjennomføringsevne og kan foreta gode valg og beslutninger der dette er nødvendig, samt kommunisere dette på en tydelig måte. Som leder i Bravida er du fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter.

Bravida tilbyr

 • Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totaltekniske entreprenør
 • Faglige utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell i en spennende region
 • Muligheten til å utvikle deg som leder gjennom ulike kurs og programmer
 • Meget gode lønns, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Executive; Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no eller Atle Sæther på telefon 91 91 39 99 evt. atle.sather@dfind.no.

Søknadsfrist er 8. oktober. Søk på stillingen ved å benytte søk her knappen i annonsen. Søknader vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: