Avdelingsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

Firma NCC Building
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist22.12.2016

NCC Building i Norge har for tiden ca. 700 ansatte, med virksomheter i bl.a Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen. Prosjektene omfatter blant annet leilighetskomplekser, rekke- og kjedehus, næringsbygg, kjøpesentre og flerbrukshaller og rehabilitering. NCC Building består av fire distriktskontorer, hvorav Distrikt Sør med sine tre avdelinger har ca. 130 ansatte. NCC Building har store ambisjoner videre og er inne i en spennende utviklings- og vekstfase.

Avdeling Tønsberg er en underavdeling i Distrikt Sør med ca. 25 ansatte. For ytterligere å styrke vår posisjon i Vestfoldområdet, trenger vi derfor flere dyktige medarbeidere og søker:

AVDELINGSLEDER

Som avdelingsleder i NCC Building vil du delta i planlegging, styring og kontroll av all virksomhet i avdelingen. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere oppfølging av sikkerhet, kvalitet, fremdrift og økonomi. Du vil være markeds- og kundeansvarlig og ha ansvaret for å etablere relasjoner med nye og eksisterende kunder, offentlige instanser og andre samarbeidspartnere. Som avdelingsleder vil du ha personalansvar for avdelingens medarbeidere og du vil være en del av ledergruppen i Distrikt Sør.

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du er en målrettet person med høy gjennomføringsevne, som har gode samarbeidsevner samtidig som du trives med å jobbe selvstendig. Som avdelingsleder er det viktig å kunne skape tillit og stabilitet i avdelingen.

Andre ønskede kvalifikasjoner:

  • utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør
  • ledererfaring og minimum 5 års relevant bransjeerfaring
  • forretningsorientert og god økonomisk forståelse

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.
Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - start utfylling nedenfor.

Søknadsfrist: 22. desember 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk her

Kontaktpersoner:

Gunnar Ulvestad
Distriktssjef, NCC Building Distrikt Sør
+47 482 46 413
gunnar.svein.ulvestad@ncc.no

Ola Blom
Prosjektleder, avd. Tønsberg
+47 922 92 925
ola.blom@okk.no

Vis flere stillinger: