Avdelingsleder Vegteknikk RST

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist05.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du vil være med å bygge opp vårt unike og internasjonale område innenfor RST (Road Survey Technology) i Norge . For denne rollen trenger du høyere utdanning og et ønske om å være med på å bygge opp et unikt konsept. Er du vår nye Avdelingsleder Vegteknikk RST? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Samferdselavdeling

Som vår nye Avdelingsleder Vegteknikk RST blir du en del av Rambøll RST som er en av Europas ledende konsulentmiljøer innenfor planlegging og vedlikehold av veier. Til nyopprettet stilling søker vi etter deg som ønsker å bli ansvarlig for å bygge opp RST området i Norge på samme måte som vi har gjort i Sverige og Finland. Du kommer derfor til å jobbe tett sammen med dine kollegaer i Norge, Sverige og Finland. Du vil rapportere til divisjonsleder RST Sverige, og være en del av ledergruppen der, samtidig som du vil samarbeide med og rapportere til Bru, Konstruksjon & Infrastruktur. Samtidig som du skal bygge en avdeling i Norge som skaper resultater, skal du som personalleder ha ansvar for å lede og inspirere dine medarbeidere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Sikre at Rambøll vinner oppdrag
 • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål
 • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
 • Utvikle virksomheten med vekst i oppdragsmengde og engasjement av nye medarbeidere
 • Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden
 • Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste innen planlegging og vedlikehold av veier
 • Faglig tyngde og integritet
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel
 • Har et bredt nettverk i bransjen

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Som person drives du av å finne tekniske og langsiktige løsninger på kundenes utfordringer. Du er kreativ og har en sterk drivkraft i forhold til utvikling, både teknisk og kommersielt og du ønsker å være med å bygge opp noe nytt. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen vil stille krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.05.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Trond Cato Johansen, trond.cato.johansen@ramboll.no, +47 90536505 eller Peter Ekdahl (peter.ekdahl@ramboll.se, +46 706 617826)

Søk stilling

Vis flere stillinger: