Avdelingsleder Vegteknikk RST

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist13.01.2019

Rambøll er inne i en ekspansiv fase med tydelige vekstmål. Vi tror på fremtiden og tilbyr våre medarbeidere spennende prosjekter og utfordringer, og sammen bygger vi morgendagens samfunn.

For å realisere ekspansjonsplanene våre søker vi etter en erfaren avdelingsleder som skal bli med på oppbyggingen av opp vårt unike og internasjonale område innenfor RST (Road Survey Technology) i Norge. RST fokuserer på konsulenttjenester innenfor drift og vedlikehold av statlige og kommunale veier.

Arbeidssted vil være Oslo.

For mer informasjon om RST: http://rst.ramboll.se/

Om stillingen

Rambøll RST er en av Europas ledende konsulentmiljøer innenfor planlegging og vedlikehold av veier. Til nyopprettet stilling søker vi etter deg som ønsker å bli ansvarlig for å bygge opp RST området i Norge på samme måte som vi har gjort i Sverige og Finland. Du kommer derfor til å jobbe tett sammen med dine kollegaer i Norge, Sverige og Finland.

Du vil rapportere til divisjonsleder RST Sverige, og være en del av ledergruppen der, samtidig som du vil samarbeide med og rapportere til Bru, Konstruksjon & Infrastruktur.

Samtidig som du skal bygge en avdeling i Norge som skaper resultater, skal du som personalleder ha ansvar for å lede og inspirere dine medarbeidere. Andre viktige oppgaver er:

  • Sikre at Rambøll vinner oppdrag
  • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
  • Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt

Hvem vi søker
Som avdelingsleder for RST vil du bli satsningens ansikt utad, og være ansvarlig for RST i Norge.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning (master el tilsvarende) og god ledererfaring. Du er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

  • Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden
  • Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste innen planlegging og vedlikehold av veier
  • Faglig tyngde og integritet
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel
  • Har et bredt nettverk i bransjen.

Som person drives du av å finne tekniske og langsiktige løsninger på kundenes utfordringer. Du er kreativ og har en sterk drivkraft i forhold til utvikling, både teknisk og kommersielt og du ønsker å være med å bygge opp noe nytt.

Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen vil stille krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Trond Cato Johansen ( trond-cato.johansen@ramboll.se, +47 90536505) eller Peter Ekdahl ( peter.ekdahl@ramboll.se, +46 706 617826)

Søk stilling

Vis flere stillinger: