Avdelingsleder Smart Mobility

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist12.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring innen mobilitet og nysgjerrighet på nye, digitale løsningert i en stilling hvor du får være i front av utviklingen av mobilitet både i Norge og internasjonalt For denne rollen trenger du en relevant utdanning på masternivå og noe ledererfaring. Er du vår nye Avdelingsleder Smart Mobility? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Smart Mobilityavdeling

Som vår nye Avdelingsleder Smart Mobility blir du en del av en internasjonal ledergruppe med kolleger i mange land. Vi ønsker å drive utviklingen av smarte mobilitetsløsninger på en bærekraftig måte med mennesket i sentrum. Du vil lede en avdeling på omtrent 20 ansatte, delt i to seksjoner; Urban mobilitet og ITS og transportmodeller. Arbeidsmiljøet er svært godt, med faglig sterke kolleger som søker utfordringer og finner løsninger, vil hverandre vel og skaper lønnsomhet sammen. I Norge er avdelingen en del av divisjon Byutvikling, og jobber tett med våre kolleger om å forme gode løsninger for mobilitet i by. Vi jobber både med klassisk mobilitet som gåing, sykling, kollektivtransport, bil og varelevering, og ny innovasjon som MaaS og mikromobilitet. Transportmodeller og trafikkstyring er også viktige fagområder i avdelingen

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Videreutvikle avdelingen som en attraktiv arbeidsplass, inkludert utvikling og rekruttering av medarbeidere
 • Synliggjøre og markedsføre Rambøll og avdelingen i Norge og internasjonalt
 • Oppfølging av både private og offentlige kunder
 • Sikre resultater og kundetilfredshet
 • Være oppdragseier for avdelingens oppdrag for å sikre kvalitet, fremdrift og lønnsomhet i prosjektene
 • Legge til rette for bærekraftige og innovative løsninger i prosjektene
 • Noe reisevirksomhet må påregnes, både til Rambølls kontorer i ulike byer og utenlands

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Sivilingeniør eller master i teknologi med trafikk som spesialitet, eller annen relevant mastergrad
 • Minst 5 års relevant erfaring
 • Erfaring som oppdragsleder eller oppdragsgiver i rådgivningsoppdrag
 • Noe erfaring som leder
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
 • Kjennskap til det markedet vi opererer i

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evne til å forankre overordnede strategier og motivere og mobilisere medarbeidere.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12. Mai 2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Divisjonsleder Kari Ovesen Haugland, tlf 92831608

Rambøll er opptatt av globale og lokale utfordringer, og vi inviterer deg til å lytte til vår podcast som snakker om smart mobility løsninger: https://ramboll.com/ingenuity/ingenuity-talks-smart-mobility

Søk stilling

Vis flere stillinger: