Avdelingsleder, Service

Infratek er et ledende nordisk konsern innen bygging, drifting og vedlikehold av kritisk infrastruktur. Konsernet leverer et bredt spekter av tjenester innen strømforsyning, jernbanesystemer, fiber/telecom, og belysning. Infratek har 1500 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og omsetning i 2013 på NOK 2,95 milliarder.

Les mer på www.infratek.no

Firma Mercuri Urval for Infratek
FylkeOslo
StedOslo evt. Grålum
Søknadsfrist16.11.2014

Som en ansvarlig samfunnsaktør har Infratek et stort fokus på innovasjon innen miljøvennlig infrastruktur. Vi har opparbeidet en sterk posisjon i markedet og skal nå styrke vår kapasitet med en avdelingsleder til vår serviceavdeling innenfor lys og elektro.

Avdeling Lys/Elektro – Service leverer alle service-, drift- og vedlikeholdstjenester innen veilys. Vi har store rammeavtaler med kommuner og statlige institusjoner, og har i tillegg leveranser på en del mindre prosjekter. Som avdelingsleder vil du ha personal- og utviklingsansvar for 36 personer samtidig som du vil være en nøkkelperson i dialog med markedet og i avdelingens leveranser, herunder tett kundeoppfølging og avtaleforhandling. Du vil ha ansvaret for avdelingens operasjoner, i bindeleddet mellom strategi, salg og operative utførelse, og du vil være en pådriver for å skape arbeidsglede, engasjement og effektivitet. Stillingen rapporterer til Divisjonssjef for Infra Solutions Norge.

Den vi søker har gode lederegenskaper, og har fortrinnsvis utdanning innen elektrofaget. Du har god økonomiforståelse, og erfaring med kalkulasjon av større relevante entrepriser er ønskelig. Du er flink til å analysere markedets nåværende og fremtidige behov for kompetanse og produkter innenfor avdelingens fagområde, og deretter sette avdelingen i stand til å levere det som til en hver tid etterspørres. Du er kommersielt innstilt og ser alltid etter muligheter for vekst og utvikling. Som person er du engasjert og strukturert. Du trives med å være ute blant mennesker og bygge relasjoner, og du evner å utvikle mennesker rundt deg. Du kommuniserer svært godt skriftlig og muntlig.

Infratek tilbyr en sentral stilling med høyt tempo i en avdeling hvor du er i front av ny teknologi og innovative løsninger. Du blir en del av et arbeidsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhet, hvor du vil påvirke fremtidig utvikling av både avdeling, selskap og fagområdet. Du får gode muligheter for personlig og karrieremessig utvikling, både nasjonalt og internasjonalt i et stabilt selskap med gode strukturer og rutiner. Arbeidssted er Oslo eller Grålum (Sarpsborg).

Mercuri Urval imøteser henvendelser i full fortrolighet som kan lede til en uformell samtale om stillingen. Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av Mercuri Urval ved Sigurd Beidel, telefon 975 59 020, eller André Tangen, telefon 975 59 094. Søk på stillingen snarest, og senest innen 16. november 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: