Avdelingsleder Samferdselselektro

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring innen elektro og samferdsel i en stilling hvor du får lede flinke medarbeidere som bidrar i noen av Rambølls største prosjekt.For denne rollen trenger du erfaring fra å lede andre og et godt kontaktnett blant våre kunder.Er du vår nye Avdelingsleder samferdselselektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for samferdselselektro

Som vår nye Avdelingsleder samferdselselektro blir du en del av en kompetent gjeng i Oslo. Vi ønsker å vokse betydelig fra dagens 10 medarbeidere, så du får i oppgave å jobbe for vekst både i oppdrag og antall medarbeidere. Vi jobber godt sammen i avdelingen og trives med høy takhøyde og humor i hverdagen. Vi jobber på store samferdselsesprosjekt for kunder som Nye Veier og BaneNor. Dette er komplekse og spennende prosjekter hvor vi har fokus på både faglig utvikling og digitalisering. Du rapporterer til divisjonsleder for Tekniske Systemer og har 5 nære kollegaer som leder avdelinger for elektro landet rundt.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ledelse og personalansvar for avdelingen
  • Resultat - og salgsansvar
  • Delta i divisjonens ledergruppe med forbedring, innovasjon og markedsstrategi
  • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse innen samferdselselektro
  • Rekruttere for å møte framtidens behov for samferdselsprosjekter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleutdanning i bunn
  • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg som leder
  • Kontaktnett mot kunder og samarbeidspartnere
  • Erfaring fra samferdselsprosjekter

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god forståelse for andre fag innen vei- og baneprosjektering. Er utadvendt og tillitsvekkende, og samarbeider godt med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 20.09.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Montserrat Telseth, divisjonsleder Tekniske Systemer, mobil 958 80 593.

Søk stilling

Vis flere stillinger: