Avdelingsleder for miljø og avfall

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca. 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca. 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist14.09.2014

Vår miljø- og avfallsavdeling i Oslo består av 13 dyktige og trivelige medarbeidere som jobber med en rekke ulike oppgaver knyttet til miljø- og avfallsrådgiving, som klima, LCA, forurenset grunn og avfall. Avdelingen drifter også ulike ordninger knyttet til EE-avfall og farlig avfall. Våre kunder er hovedsakelig fra avfalls- og BAE-næringen samt offentlig sektor. Avdelingen samarbeider tett med COWIs miljø- og avfallsavdelinger i Trondheim, Fredrikstad, Bergen og Kristiansand. Til sammen utgjør vi et av landets største fagmiljøer for miljørådgivere og løser de fleste rådgivingsoppgaver innenfor det ytre miljø, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å skape arbeidsglede og resultater gjennom den daglige driften og innfri avdelingens lønnsomhetsmål. Internt og eksternt markeds- og tilbudsarbeid er en viktig suksessfaktor. Dette forutsetter effektiv bruk av avdelingens kompetanse og ressurser samt veiledning av medarbeiderne i det daglige arbeidet. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide tett med andre ledere og kompetansemiljøer i COWI. Du vil inngå i ledergruppen for Miljø og Avfall og rapporterer til VP for forretningsområdet. I tillegg til rollen som avdelingsleder skal du også jobbe som rådgiver og det forventes at du holder en debiteringsgrad på rundt 50 %.

Vi søker deg som har solid bransjeerfaring og god forretningsmessig innsikt. Dermed evner du å se fag og forretning i sammenheng og jobbe målrettet og strukturert. Du er resultatorientert og kan vise til god handlekraft gjennom tidligere erfaringer. Medarbeidernes utvikling og engasjement er veldig viktig for deg, du motiveres av å jobbe tett på disse og trives i samspill med andre. Gjennom tydelig kommunikasjon kan du vise til å ha bygget gode relasjoner både i og utenfor tidligere organisasjoner. Erfaring fra rådgivende selskaper er en stor fordel.

Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser hos en solid organisasjon i kontinuerlig vekst. Samtidig, er vi en del av det internasjonale COWI konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og samarbeid. COWI setter sine engasjerte og tilfredse medarbeidere høyt på agendaen, og dermed vektlegger både faglig/personlig utvikling og sosiale tiltak, for å holde det gode arbeidsmiljøet vårt på topp.

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Vidar Valen

Sjef for forretningsområdet miljø og avfall

+47 482 82 998


Vis flere stillinger: