Assisterende virksomhetsleder for kommunalteknikk

Stange kommune ligger trygt plassert på solsiden av Mjøsa, med Hamar som nærmeste by, og ca. en times kjøretid til Gardermoen. Kommunen er i god vekst med en positiv befolkningsutvikling med i underkant av 20 000 innbyggere, og preges av levende lokalmiljøer og et aktivt kulturliv. Stange har flotte fasiliteter for varierte fritidsaktiviteter både sommer og vinter. Mer info finnes på www.stange.no Med sin sentrale beliggenhet i forhold til Oslo-regionen, vil kommunen være blant de mest attraktive områder for økt bosetting.

Mer info finnes på www.stange.no

FirmaMercuri Urval for Stange kommune
FylkeHedmark
StedStange
Søknadsfrist19.10.2014

Stange kommune søker assisterende virksomhetsleder for kommunalteknikk med ambisjoner om å bidra til vekst og utvikling. Stillingen rapporterer til Virksomhetsleder Kommunalteknikk, og vil være dennes stedfortreder.

Stillingen som assisterende virksomhetsleder vil ha fagansvar for kommunens anleggsseksjon. Dette innebærer oppfølging av rehabilitering og nyanlegg gjennom planlegging, prosjektering og utførelse. Blant annet har kommunen store oppgaver med utvikling av infrastruktur, veg, vann og avløp til nye bosettingsområder. I tillegg til lederoppgaver, byr stillingen på varierte oppgaver over et bredt faglig spekter. Stange kommune har et utstrakt samarbeid med nabokommunene.

Vi søker en person med ingeniørutdannelse, relevant erfaring fra fagområdet, gode lederegenskaper og evne til samarbeid på tvers av fag- og virksomhetsområder. Vi vil vektlegge evnen til å fatte beslutninger, handlekraft og gjennomføringsevne. Videre vil kommunikasjonsevne og forhandlingserfaring vektlegges.

Lønn etter avtale samt gjeldende pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Bjørn M. Godsveen tlf. 975 59 063 eller Virksomhetsleder Knut Hushagen, tlf. 948 87 158. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 19. oktober 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp.

Søk stilling

Vis flere stillinger: