Assisterende prosjektleder/utvikler

BOB Eiendomsutvikling AS er et heleid datterselskap av Bergen og Omegn Boligbyggelag (BOB). Selskapet har over 70 års erfaring som boligutvikler og er ansvarlig for all byggeaktivitet i BOB konsernet inkl. erverv, utvikling, bygging og salg av boliger. Selskapet har en samlet tomteportefølje for de neste årene på 2000 boliger.

FirmaHeadvisor for BOB Eiendomsutvikling
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist29.09.2014

Vil du være med å bygge FREMTIDENS BOLIGER?

Assisterende prosjektleder/utvikler

Vi søker deg som har et par år med erfaring fra tilsvarende virksomhet innenfor utvikling eller gjennomføring av bolig/byggeprosjekter, og som nå vil videre med mål å bli en selvstendig prosjektleder/utvikler. Du jobber sammen med dyktige kollegaer, får den støtte og veiledning som gjør deg i stand til å både trives og lykkes. Du har et godt utgangspunkt hvis du har utdannelse tilsvarende som for erfaren prosjektleder/utvikler.

Vi forventer du er proaktiv, tydelig og har et godt humør. BOB Eiendomsutvikling AS tilbyr en profesjonellorganisasjon med en uformell tone og stor takhøyde. I tillegg til en spennende tomteportefølje og gode kollegaer tilbyr vi konkurransedyktig betingelser etter avtale/kvalifikasjoner.

Interessert? For nærmere informasjon, kontakt utbyggingsdirektør Tor-Magne Birkeli, tlf. 909 93 421 eller vår rådgiver Bjørn Horne hos Headvisor, 911 61 390. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 29.09 2014. Alle spørsmål til vår rådgiver blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: