Asfaltarbeidere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist11.06.2018

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.
NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten skal produsere 1,7 millioner tonn asfalt i 2018, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

I forbindelse med etablering av en ny enhet i Asfalt Entreprise Midt - Tromsø, søker vi etter dyktige asfaltarbeidere.

ASFALTARBEIDERE

Vi søker deg som ønsker å jobbe på et utleggerlag i Tromsø og omegn. Det er en fordel, men ikke noe krav, at du er bosatt i dette området.

Som asfaltarbeider er det en fordel om du har:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • relevant fagbrev
  • utvidet sertifikat
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Det er forutsetning at du kan forstå og kommunisere på norsk.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 11. juni 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Kenneth Myrhaug
Site Manager, Asfalt Entreprise Site Tromsø
+47 911 18 479
kenneth.myrhaug@ncc.no

Vis flere stillinger: