Asfaltarbeidere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt, Enterprise Øst ha behov for flere formenn, dyktige asfaltarbeidere og hele asfalt- og spriderlag i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn.

Vi søker for sesongen 2018:

Asfaltarbeidere til Entreprise Øst, i Oslo og Akershus

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • erfaring som utleggerfører og valsefører
  • relevant fagbrev
  • nødvendige sertifikater
  • stor arbeidskapasitet og godt humør
  • forstå og snakke norsk er en forutsetning

Nødvendige opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 30. april 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Øistein Jordet Bekken
Site Manager
+47 452 37 838
oistein.jordet.bekken@ncc.no

Ida Lindberg
Site Manager
+47 993 46 279
ida.lindberg@ncc.no

Vis flere stillinger: