Asfaltarbeider søkes

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

På vegne av vår kunde som er en større aktør i markedet, søker vi nå etter en asfaltarbeider for arbeid i Drammensområdet.

I første omgang har stillingen varighet ut sesongen 2016, men det er muligheter for fast ansettelse for den rette personen.

Du bør ha noe erfaring med å legge asfalt og valse. Du må også kunne prate godt norsk eller engelsk. Arbeidstiden varierer fra tidlig morgen til kl 21 på kvelden.

Fagbrev eller maskinførerbevis er ikke nødvendig, men vil være en fordel. Du må minimum ha sertifikat for bil klasse B, aller helst BE.

Ta kontakt med Fredrik Solheim, 92421076, fse@sonar.no for mer informasjon.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: