Styreleder i Byggevareindustrien og administrerende direktør i Glava, Jon Karlsen, overrakte tittelen Årets NOBBer til NOBB-ansvarlig i Asak, Anita Olsen.

Asak er årets NOBBer

Den beste brukeren av NOBB i 2014 er Asak miljøstein. Onsdag kunne byggevarebedriften motta prisen for årets NOBBer under NOBB-konferansen i Oslo.

«Årets vinner får prisen som Årets NOBBer fordi de har vist stor endringsvilje, og lagt mye arbeid i å oppnå et komplett NOBB-register. Dette arbeidet har medført store endringer internt i bedriften, og har forenklet kundenes kjøpe- og salgsprosesser betraktelig.

Årets vinner bruker NOBB Kontrakt, har god dekning på bilder og dokumentasjon, og bruker EDI.

Årets vinner har gjennomført et strategisk løft i hele organisasjonen, og fortjener derfor utmerkelsen som årets NOBBer».

Slik lyder juryens begrunnelse for tildelingen av tittelen Årets NOBBer til Asak miljøstein.

Prisen ble overrakt under NOBB-konferansen onsdag, og styreleder i Byggevareindustrien og administrerende direktør i Glava, Jon Karlsen.

Inneselger og NOBB-ansvarlig i Asak, Anita Olsen, tok imot prisen, og forteller overfor Byggeindustrien at hun er overrasket, men glad over utmerkelsen.

I løpet av det siste året har Asak samlet fem fabrikker med fem forskjellige NOBB-nummer til én bedrift med ett nummer og én NOBB-kontrakt.

– Vi har gjort store forandringer internt. Vi begynte jobben i september i fjor, og holdt på til april i år. Det har vært mellom 20 og 30 stykker i sving, i forskjellige ledd i bedriften, forteller Olsen.

Hun forteller hun er godt fornøyd med nivået man har kommet seg opp på i Asak.

– Man kan jo alltid bli bedre, men nå føler jeg vi er der vi bør være, sier hun.

De andre nominerte bedriftene til Årets Nobber var Europrofil, Södra Interiör, Aaltvedt Betong, Armaturjonsson og Monier.