Arrangerte fagdag hos Jackon på Sotra

Jackon og Mapei demonstrerer både produktnyheter og etablerte klassikere på sin tradisjonelle fagdag på Jackons fabrikk på Sotra utenfor Bergen. 

 150 fagfolk fra Åndalsnes i nord til Bømlo i sør deltok under fredagens arrangement.

- Vi har lansert 2 nye Thermomur-serier denne våren, og vi er stolte av å presentere Thermomur250x og Thermomur450 for fagfolkene i bransjen, sier Trond Johannessen, salgssjef bygg i isolasjonsprodusenten Jackon.

- Jackon satser på innovasjon og utvikling, og fagdagen er viktig for at forhandlernett og profesjonelle brukere skal være informert og oppdatert på alle produktene i vårt sortiment. Samtidig gir det trygghet å demonstrere noen av klassikerne år etter år, sier Johannessen.

Deltakerne ble sendt på runde fra stasjon til stasjon, hvor de fikk demonstrert ulike byggesystemer med tilhørende produkter og kunne komme med sine tilbakemeldinger og innspill.

- Vi gleder oss til å ønske deltakere fra vårt forhandlernett, profesjonelle brukere og studenter velkommen til fagdagen, som er den fjerde i rekken her på Sotra. Vestlandet er et viktig marked for oss, og vi setter pris på å få møte kundene våre direkte på denne måten, sier Johannessen.

- Fagdagen er en viktig arena hvor den profesjonelle byggeaktøren oppdateres på lettere og bedre løsninger, sier Jackons distriktssjef på Vestlandet, Henrik Qvigstad.

- I Jackon har vi fokus på opplæring fordi riktig bruk av produktene fører til en enklere hverdag for proffen. Det bidrar til en effektiv prosess på byggeplass og et resultat med høy kvalitet, sier han.