Arkitekt/Bygningskonstruktør

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist25.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring i en stilling hvor du får selvstendig ansvar for arkitektoppgaver i alle faser. Hos Arkitektur og Plan i Rambøll har vi for tiden stor tilgang på spennende oppdrag og på grunn av den økend e aktiviteten, spesielt innenfor prosjektering, søker vi etter en talentfull arkitekt eller bygningskonstruktør, gjerne med minst 3 års relevant erfaring til vår avdeling her i Kristiansand. Er du vår nye Arkitekt/Bygningskonstruktør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Plan og Arkitektur

Som vår nye Arkitekt/Bygningskonstruktør blir du en del av vårt arkitektmiljø i Kristisandsand og Arendals, som er en del av avdelingen Arkitektur og Plan i Agder, hvor vi er til sammen 33 medarbeidere innen arkitektur, plan, urbanisme og landskapsarkitektur. Vi vektlegger samarbeid på tvers av fagene og vi er stolte av vårt hyggelige og inkluderende miljø. Tverrfaglighet står sterkt både i avdelingen og ved resten av kontoret i Kristiansand. Her jobber omtrent 100 medarbeidere i et sterkt fagmiljø . Som Arkitekt/Bygningskonstrukt ør hos Rambøll kommer du til å jobbe i samspill med andre dyktige og engasjerte arkitekter i avdelingen. Du kommer til at delta i alle prosjekteringsfaser og vil være i daglig sparring med kollegaer og samarbeidspartnere, slik at vi sammen kan sikre høy kvalitet i våre prosjekter. Vårt lokale fagmiljø, kombinert med tilgang på spisskompetanse og kapasitet gjennom Rambølls store fagnettverk, er viktig i vår prosjektgjennomføring.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder, eller eksempler på disse, vil være:

  • Ombygging og tilbygg, ny bruk av eksisterende bygningsstrukturer
  • Undervisningsbygg fra grunnskole til videregående opplærin. Ofte med spennende u tfordringer innenfor energi og klima
  • Prosjekter innenfor helsebyggeri i alle faser

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som Master i arkitektur eller Bachelor konstruktør
  • Prosjekterende med Revit eller Archicad som primært prosjekteringsverktøy
  • Solid erfaring og interesse for detaljprosjektering
  • God erfaring med norske myndighetskrav, norske standarder og NBI-anvisninger mv
  • Erfaring med prosjektgjennomføring og utførelsesfasen samt erfaring med krav jf. ytelsesbeskrivelser
  • Evne til å ta ansvar og kan arbeide i team

I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode kunnskaper i norsk, dansk eller svensk, både skriftlig og muntlig.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 25.10.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Arkitektur Line Fogedgaard Juul mob: 450 26 211 email: line.juul@ramboll.no eller Avdelingsleder Arve Berge mob: 99449001 mail: arve.berge@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: