Arealplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist01.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap om arealplanlegging og byutvikling i en stilling hvor du jobber med planlegging og utvikling av områder på en bærekraftig måte. For denne rollen trenger du relevant mastergrad, interesse for digitale verktøy, samt et engasjement for bærekraftig utvikling. Er du vår nye Arealplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Plan

Som vår nye Arealplanlegger blir du en del av vårt tverrfaglige rådgiverteam innen areal- og samfunnsplanlegging, med over 70 medarbeidere nasjonalt, hvor vi er 8 i Bergen. By- og tettstedsutvikling er i stadig endring, og fokuset i avdelingen er å sikre gode løsninger som tar hensyn til fremtidens utfordringer. I vår avdeling har vi søkelys på personlig utvikling og interesser, noe vi gjør med tett individuell oppfølging. Du vil få muligheten til å samarbeide tverrfaglig i store og små prosjekter. Hos oss blir du en del av et team som er opptatt av å løse arealplanlegging på en bærekraftig måte, og som arbeider med både offentlige og private prosjekter. Vår avdeling tar vårt samfunnsansvar på alvor og har søkelys på å gi et positivt bidrag inn i fremtidens byer og tettsteder. Rambøll er bærekraftssertifisert som første rådgiverselskap i verden.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgivning innen arealplanlegging og by- og tettstedsutvikling
 • Utarbeide reguleringsplaner
 • Lede planprosesser og medvirkning
 • Analysere og utarbeide temakart ved bruk av GIS og andre digitale verktøy
 • Gjennomføre mulighetsstudier og stedsanalyser
 • Sikre bærekraftig stedsutvikling

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Mastergrad innen arealplanlegging, byutvikling, landskapsarkitektur eller tilsvarende
 • Erfaring fra 0-5 år
 • Kjennskap til Plan- og bygningsloven
 • Erfaring og kunnskap innen bruk av GIS og andre digitale verktøy
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

I denne rollen vil det være en fordel om du også tenker tverrfaglig og ser det store bildet. Vi jobber i team og det kreves at du er initiativrik og trives med faglige utfordringer. Vi skal holde et høyt faglig nivå på våre tjenester, og du må evne å utvikle deg selv og teamet du er en del av. For å lykkes i rollen må du evne å samarbeide både med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte. Du ønsker å være en god samfunnsrådgiver, håndterer ulike oppgaver samtidig og er systematisk i ditt arbeid.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Lene Berger Henriksen, seksjonsleder Plan Bergen. Tlf: +47 988 40 627. E-post: lene.berger.henriksen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: