Arealplanlegger

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist01.01.2019

Nå står det spennende utfordringer i kø! Vi ser en sterk økning i vår ordreverdi og har en rekke interessante prosjekter i vår portefølje. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo - vekstområder for by- og næringsutvikling og infrastrukturutbygging.

Vi søker en engasjert arealplanlegger som vil forme fremtidens byer og samfunn sammen med oss.

Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 30 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø. Våre fagområder er byggeteknikk, bygningsfysikk, brannteknikk, samferdsel, VA og arealplanlegging. Vi arbeider med prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag.

Stillingsbeskrivelse:

Du kan ta rolle som prosjektleder for planoppdrag eller fagansvarlig arealplanlegger i prosjektene du blir engasjert i. Du vil også bli en viktig ressurs for å videreutvikle fagområdet plan i Sweco. Dine kolleger vil dra nytte av at du deler din kunnskap, og du kan få roller som mentor for yngre medarbeidere.

Som arealplanlegger hos oss vil du få varierende arbeidsoppgaver som kan omfatte rådgivning, prosjektering, prosjektledelse og utredning. Du vil kunne utarbeide reguleringsplaner, kommunedelplaner, konsekvensutredninger, risiko- og sårbarhetsanalyser, mulighetsstudier og stedsanalyser.

En viktig del av jobben er å delta i tilbudsarbeid, og aktivt bidra til nysalg og mersalg av tjenester innen ditt og andres fagområde. Du vil samarbeide tett med kolleger i egen enhet og på tvers i Sweco, og bidra til at vi alltid leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad.

DIN BAKGRUNN

 • Du er arealplanlegger, arkitekt, landskapsarkitekt (M.Sc) eller har tilsvarende utdannelse.
 • Du har minst fem års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune eller øvrige offentlige instanser.
 • Du har gjerne erfaring fra byutviklingsprosjekter eller infrastrukturprosjekter.

DINE EGENSKAPER

 • Du er en positiv, entusiastisk og nytenkende lagspiller, med vilje og evne til å skape gode løsninger og resultater sammen med andre.
 • Du har faglig tyngde og mestrer både å jobbe selvstendig og å lede andre i prosjektene.
 • Du er flink til å gjøre andre gode.
 • Du er engasjert og har godt humør.
 • Du snakker og skriver godt norsk.

DETTE KAN VI TILBY

 • Ansvarsfulle roller i spennende prosjekter med stor variasjon i prosjektporteføljen.
 • Et flerfaglig miljø med svært kompetente kolleger og ledere.
 • Et fleksibelt, inspirerende og sosialt godt arbeidsmiljø.
 • Gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Søknadene behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Karin Anja Arnesen

Regionleder

+47 950 25 639

karinanja.arnesen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: