Areal- og samfunnsplanlegger

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist13.10.2020

Multiconsult Norge AS Seksjon Landskap, areal og utredninger i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innenareal- og samfunnsplanlegging. Vi ser i den forbindelse etter medarbeidere til vårt tverrfaglige team i Region Sør.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som areal- og samfunnsplanleggervil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet detaljregulering og KU av flere delstrekninger på Bussveien på Nord-Jæren, regulering av bolig og næringsutvikling på Grim Torg i Kristiansand, mulighetsstudier og sentrumsutvikling i Eigersund kommune og ulike bolig- og næringsutviklingsprosjekter i Rogaland og Agder, samt flere utredningsoppgaver for Nye Veier i forbindelse med ny E39.

Hos oss vil du få en viktig rolle i tverrfaglige prosjekter, både som oppdragsmedarbeider og prosjekt- fagligleder. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til ålede og styre areal og utredningsoppgaver, samt bistå som prosjektmedarbeidere til utarbeidelse av arealplaner fra detalj- til overordnet nivå. Herunder:

 • Kommune(del)planer, og reguleringsplaner, konsekvensanalyser
 • Lokaliserings- og mulighetsstudier, steds – og arealanalyser
 • Oppdragsledelse i tverrfaglige prosjekter
 • Følge opp leveranser og fremdrift, samt kommunikasjon både internt og mot kunde.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en dynamisk og engasjert person med interesse for samfunns- og byplanlegging. Resultat- og løsningsorientert med fokus på gode leveranser. En person som trives med samhandling og motiveres av å gjøre andre gode. Du har godt humør og viser engasjement, også i krevende situasjoner. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole
 • Kandidater med lang erfaring ønskes
 • Kandidater med minimum 3-års erfaring vil også bli vurdert
 • Erfaring fra ulike typer arealplan- og utredningsarbeid på flere plannivå
 • Erfaring fra offentlig saksbehandling og forvaltning vil bli vektlagt
 • Erfaring med relevant dataverktøy
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

I forretningsenheten Sør er vi i dag 185 medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn og vi er lokalisert i Sandnes, Egersund, Kristiansand og Grimstad.

Vår avdeling Samferdsel og Infrastruktur er organisert i 4 seksjoner; Landskap, areal og utredning, Samferdselskonstruksjoner, Vann og avløp, og Samferdsel. I seksjonen for Landskap, areal og utredning er vi engasjerte medarbeidere med allsidig bakgrunn.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Espen Eek

Seksjonsleder

95132234

espen.eek@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: