Byggeleder Christoffer Ljosheim (t.v.) og Andreas Andersen, daglig leder i Andersen & Ljosheim AS.

Archihus etablerer seg i Bergens-regionen

Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen er ny forhandler av Archihus.

Ferdighuskjeden Archihus har inngått en forhandleravtale med Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen.

- Vi gjorde en grundig vurdering og endte opp med en tydelig konklusjon. Valget ble Archihus. Deres fokus på arkitektur og moderne boliger var avgjørende for valget vårt. Videre har Archihus et komplett konsept som vi mener vil gi oss en trygghet i hverdagen. Summen av produktene, konseptet og vår erfaring vil gi oss det vi mener vi trenger for å vokse lokalt i vårt marked, sier daglig leder Andreas Andersen. Sammen med Christoffer Ljosheim vurderte han hvilket kjedekonsept de ønsket å gå inn på.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus forteller i en pressemelding at kjeden sammen med BoligPartner Konsern skal være en aktiv og støttende samarbeidspartner for forhandlerne.

- Jeg tror det er flere grunner til den store interessen vi opplever for Archihus for tiden, men tilbakemeldinger om den spennende arkitekturen og at kjedekonseptet er komplett går igjen, sier Hoff.

Kvalitetssjef og kjedekoordinator Odd Brekke påpeker at Andersen & Ljosheims profesjonalitet og brede erfaring fra bransjen vil være en styrke for videreutviklingen i regionen.

- Dette kombinert med vårt kjedekonsept gjør at vi har stor tro på gode vekstmuligheter i Bergens-regionen for Andersen & Ljosheim og Archihus. Vi gleder oss til samarbeidet, avslutter Brekke.