Arbeidsleder og Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist05.06.2018

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,7 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

I forbindelse med økt arbeidsmengde i Vestfold vil NCC Industry Asfalt, Enterprise Øst ha behov for flere dyktige ansatte til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn.

Vi søker nå etter Arbeidsleder og Formann til Vestfold og omegn:

Arbeidsleder

Vi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Vestfold og omegn, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. Det er en fordel at du er bosatt i dette området. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss som er en av bransjens fremste aktører.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som arbeidsleder er det en fordel om du har:

  • driftserfaring fra asfalt eller anlegg
  • erfaring med håndtering av anbud/forespørsler
  • kunde- og markedsforståelse
  • gode leder- og kommunikasjonsegenskaper
  • gode IT-kunnskaper

Formann på asfaltlag

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift. Du vil være ansvarlig for å sikre sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Vi ser etter deg med gode lederegenskaper, samarbeidsevner og datakunnskaper. Stillingen er fast og rapporterer til arbeidsleder.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • relevant fagbrev
  • utvidet sertifikat
  • forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 5. juni 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Marius Røed
Site Manager, Asfalt Entreprise Site Vestfold
+47 932 86 222
marius.roed@ncc.no

Vis flere stillinger: