Anleggsledere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaHercules Fundamentering
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist10.01.2017

Hercules Fundamentering AS er en del av NCC-konsernet, og et heleid datterselskap av Hercules Grundlägging AB i Sverige. Selskapet ble etablert i 2012 og har hovedkontor på Bryn i Oslo. Fra 1.1.2017 vil Hercules være en del av NCC Industry.
NCC Industry er organisert i forretningsområdene Hercules, Steinmaterialer og Asfalt. Kjernevirksomheten vår er spunt-pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig. De fleste prosjektene våre foregår på Østlandsområdet, men virksomheten utvides gradvis til resten av landet. Vi skal nå etablere oss i Bodø og søker etter:

ANLEGGSLEDER 

Som anleggsleder vil du ansvar for den daglige driften og økonomioppfølging av prosjektet. Sammen med produksjonssjef vil du ha ansvar for at det skapes en organisasjon som kan gjennomføre prosjektet, samt gjennom prosjektets ledere sørge for at produksjonen utføres i henhold til krav om kvalitet, tid, helse, miljø og sikkerhet.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. For å lykkes som anleggsleder er det en fordel at du har:

  • utdannelse som anleggsingeniør eller fra fagskole. Relevant praksis kan kompensere for dette
  • erfaring fra tilsvarende eller beslektet bransje
  • at du behersker bruk av relevante IT-verktøy
  • en selvstendig og initiativrik arbeidsstil
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil være i Bodø, og du må regne med noe reiseaktivitet.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 10. januar 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Dag Vidar Noraberg
Daglig leder, Hercules Fundamentering AS
+47 920 25 089
dvn@herculesfundamentering.no

Vis flere stillinger: