Anleggsledere jernbaneteknikk, telekommunikasjon og kontaktledning

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er på 24,5 milliarder (2015), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.V

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist11.12.2016

Veidekke Bane vokser og vi skal styrke vår ledelse innen jernbaneteknikk, telekommunikasjon og kontaktledning. De vi ser etter skal jobbe med anleggsledelse innen bygging, ombygging og vedlikehold av jernbane/sporvei.

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter involvering og teamarbeid. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av Veidekkes verdier, som innebærer å være profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende.

Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og ha fokus på rasjonell produksjon. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

Du skal selvsagt ikke gjøre jobben alene, men det er ditt ansvar å sørge for at prosjektet drives etter riktig fremdrift og at produksjonen går etter planen. Du har ansvar for planlegging og framdrift gjennom effektiv bruk av personell og maskiner og styring av UE- kontrakter. Du vil også være ansvarlig for å ivareta interne og eksterne krav til dokumentasjon.

Du vil få solid støtte fra prosjektorganisasjonen vår, men du må ta imot utfordringen med at du er ansvarlig for den daglige driften på prosjektet.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har teknisk bakgrunn fra høyskole eller teknisk fagskole, men det viktigste for oss er at du har erfaring fra arbeid på jernbane/sporvei og at du har erfaring i å lede. Solid erfaring fra drift er altså viktigere enn formell utdannelse.

I tillegg ønsker vi at du har en av følgende:

  • Anleggsleder jernbaneteknikk - erfaring som banemontør, eventuelt stikningsingeniør med erfaring innenfor arbeidsstikning på spor, og god kunnskap om og forståelse av sporgeometri
  • Anleggsleder telekommunikasjon - erfaring fra arbeid med svakstrøms anlegg og fiber
  • Anleggsleder kontaktledning – erfaring med høyspenning- og kontaktledningsanlegg. Fagbrev som KL-montør

Bruk av pc og IT-verktøy er noe du behersker godt, og du er villig til å lære å bruke nye programmer.

Førerkort for personbil er et krav. I tillegg må du kunne snakke og skrive norsk.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås mennesker av alle slag. Du må være involverende som leder og være støttende og tilgjengelig for medarbeiderne dine.

Vi mener også at du bør være litt utålmodig av deg og ønske framdrift. Samtidig tror vi det er viktig at du ikke lett lar deg stresse, men kan delegere for å kunne håndtere alle oppgavene som en anleggsleder møter hos oss. Det er også viktig at du kan koble helt av innimellom.

Om du anser HMS som en del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og trives når du jobber i team vil det også hjelpe. Vi ser kort og godt etter drivende gode anleggsledere som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir en av våre nye anleggsledere blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone og har det gøy på jobben. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen og Norsk Jernbaneskole.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Om du er så dyktig som vi håper du er, kan det være muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge

Søkere må være innstilt på reisevirksomhet. 4 eller 5 dagers arbeidsuke.

Merk søknaden med stillingen du søker på: Anleggsleder jernbaneteknikk, anleggsleder telekommunikasjon eller anleggsleder kontaktledning.

Spørsmål om stillingen

Elin Erlandsen Williams

HR-leder

Telefon 464 31 705

Søk stilling

Vis flere stillinger: