Anleggsledere/basmontører

Haneseth Prosjekt AS (sus) er et nytt selskap under etablering i Haneseth-gruppen. Selskapets strategi er å levere elektro/automasjon - og totaltekniske løsninger til prosjekter i hele Norge. Selskapets filisofi er å optimalisere prosjektgjennomføringen i et eget prosjektselskap. Selskapets grunnpilar er å sikre kvalitet, proffesjonalitet, gjennomføringsevne og lønnsomhet. Selskapet vil være en del av Haneseth-gruppen. I gruppen er vi for tiden 8 elektroselskaper godt spredt i Nord-Norge, med 210 ansatte. Disse vil kunne være viktige samarbeidspartnere i gjennomføringsfasen.

FirmaHaneseth Prosjekt
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfristsnarest

Du må kunne være anleggsleder eller bas, og du skal være prosjektlederens høyre hånd på prosjektet.

Muligens har du bosted på Bardufoss, i Kjøllefjord, på Å, eller på Nesna. Det spiller ingen rolle. Er du interessert i jobben, er vi mest sannsynlig interessert i jobben, er vi mest sannsynlig interessert i deg.

Du skal lede de daglige arbeidsoppgaver, og montører og lærlingestaben på prosjektet. Du må kunne utføre prosjekter i lokalmiljøet, og må påregne reising i forbindelse med prosjektgjennomføring andre steder. Du må beherske norsk og engelsk muntlig, og gjerne også skriftlig.

Du tilbys gode betingelser med bonusordninger.

Vi er flexibel - du er flexibel.

Synes du noe av dette hørtes interessant ut, så sender du en søknad til Steinar Nesheim, sn@haneseth.no eller Per Gårseth, pg@haneseth.no eventuelt: Haneseth Holding AS, Pb. 184, 8001 Bodø.

Vis flere stillinger: