Anleggsleder

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med nærmere 170 ansatte, og har Trøndelag som hjemmemarked. Vi har store vekstambisjoner innenfor våre forretningsområder Bolig, Næring, Bygg og Anlegg. Trym Bygg utfører alle typer byggeoppdrag for private og offentlige byggherrer. De aller fleste prosjektene utføres som totalentrepriser. Trym Bygg har 24 kompetente og erfarne funksjonærer på avdelingen bestående av prosjektledere, anleggsledere, prosjekteringsledere og kalkulasjons-/innkjøpsmedarbeidere. Trym Bygg har egenproduksjon av betongarbeider, med ca. 30 ansatte, hvorav de fleste av disse har fagbrev.

FirmaTrym Bygg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.02.2021

Trym Bygg setter kvalitet og leveransepresisjon høyt. I tett samarbeid med byggherrer og underleverandører investerer vi vår kompetanse, erfaring og motivasjon i å levere i henhold til alle involvertes forventninger.

Vi er et konsern i vekst og søker deg som vil være med på reisen. Som anleggsleder hos Trym Bygg får du en faglig utfordrende jobb der du får delta i hele byggeprosessen. Vi har et arbeidsmiljø som preges av høy faglig kompetanse, frihet under ansvar og ikke minst humor og arbeidsglede. Vi har gode betingelser.

Som anleggsleder har du det overordnede ansvaret for å lede arbeidene på byggeplassen. Du skal sørge for at prosjektet ferdigstilles til rett tid og innenfor økonomiske krav. Det er viktig for oss at du jobber målrettet for høy kundetilfredshet.

Du er leder og fagansvarlig for én til tre arbeidsledere. Som bemanningsansvarlig skal du koordinere egne arbeidere og underentreprenører, samt planlegge fremdriften på prosjektet. Sammen med prosjektleder skal du gjennomføre byggemøter, følge opp underentreprenører og være ansvarlig for innkjøp og økonomisk oppfølging av prosjektet.

Du har utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis ingeniør eller teknisk fagskole. Fag- eller mesterbrev og lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende høyere utdanning. Du skal gå inn i vårt team som selvstendig anleggsleder, og vi forventer at du har minimum 5 års erfaring som anleggsleder.

Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi søker deg som har ambisjoner og talent for å lede og ta ansvar. Du håndterer en stor arbeidsmengde og går foran som en god rollemodell. Du samarbeider godt, er åpen, tydelig og motiverende. I tillegg er det viktig for oss at du er beslutningsdyktig og har god struktur - og ikke minst at du bidrar med godt humør og god stemning.

For å søke stillingen, trykk her.

Kontaktperson:

Jobzone v/Gunn Iren Berg Svendsen

934 60 310

Vis flere stillinger: