Anleggsleder

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

Firma Mesta
FylkeMøre og Romsdal, Vestland
StedOdda, Førde eller Ålesund
Søknadsfrist25.10.2020

Mesta anlegg er en landsdekkende totalleverandør av små og mellomstore anleggsprosjekter for infrastruktur i Norge. Vi utfører oppdrag innenfor en rekke fagområder: veianlegg, sjøanlegg, vann og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Med bred kompetanse kan vi løse tverrfaglige og komplekse anleggsprosjekter av høy kvalitet, på en effektiv måte.

Vår avdeling i vest søker nå etter deg som ønsker å være med å lede og organisere det operative arbeidet på anleggsprosjekter på Vestlandet. Som anleggsleder vil du være ansvarlig for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje, god helhetsforståelse og ledererfaring.

Mulig kontorsted vil i hovedsak være på prosjekter, men også ved våre kontor i Odda, Førde eller Ålesund. Stillingen vil medføre reising.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Sikre at arbeidet til enhver tid oppfyller kontraktene mot byggherre
  • Sørge for dokumentasjon i henhold til eksterne og interne krav
  • Organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. underentreprise)
  • Være resultatansvarlig og utføre kostnadskontroll
  • Bistå i kalkulasjon av nye prosjekter

Hvem er vår nye anleggsleder?

Som person er du forretningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for personell og resultater. Jobben krever stor fleksibilitet i arbeidsoppgaver og for å lykkes i jobben må du være strukturert og selvgående. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten har ledererfaring fra anlegg. Det vil telle positivt om du også har erfaring fra jernbane. Du er ingeniør innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Lang og relevant erfaring kan kompensere for kravet om høyere utdanning.

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektlederne Atle Stana (telefon 48 15 62 03) eller Eirik Endestad (telefon 48 03 13 33).

Søknader behandles fortløpende. Siste søknadsfrist er 25. oktober.

Søk stilling

Vis flere stillinger: