Anleggsleder

BERTELSEN & GARPESTAD AS, etablert i 1959, er et ledende maskinentreprenørfirma innen bygg og anlegg. Firmaet omsetter årlig for ca 1,2 milliard og har 240 ansatte. Typiske prosjekter for oss er vegbygging, kraftanlegg, masseflytting og sprengningsarbeider. Selskapet inngår i konsernet B&G Holding AS som til sammen består av over 20 selskaper. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge. Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag. Ønsker du nye utfordringer i et godt miljø er Bertelsen & Garpestad i konstant vekst og søker i den forbindelse dyktige folk til nye stillinger, vi er interessert i alt fra erfarne folk til nyutdannede, så vel som studenter og lærlinger.

Firma Bertelsen & Garpestad
FylkeRogaland
StedEgersund
Søknadsfrist30.09.2020

På grunn av økende oppdragsmengde søker B&G anleggsleder.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter en positiv person som har bachelor eller teknisk fagskole, og 5-10 års erfaring fra anleggsbransjen. Solid og relevant erfaring kan kompensere fra utdanning/formalkrav. Fordelaktig med erfaring fra utførelse/totalentrepriser.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Ledelse og organisering av tildelt prosjekt
  • Delta i planlegging og fremdrift i prosjekt
  • Utarbeide prognoser, HMS/KS planer, fakturering
  • Deltagelse på byggmøter/driftsmøter.

Vi tilbyr fast stilling med spennende utfordringer i et faglig og ekspansivt miljø. I tillegg har vi en oppdatert maskinpark hvor de fleste maskiner er utstyrt med GPS.
Gode lønns- og arbeidsbetingelser.

Kontaktpersoner:

Ida Birkeland Grova

HR-ansvarlig

92899693

ida@bg.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: