Anleggsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaValdresbygg
FylkeOppland
StedFagernes
Søknadsfrist08.10.2019

AS Valdresbygg er et heleid datterskap av Veidekke Entreprenør AS, vi har hovedkontor på Fagernes og i hovedsak Valdres som markedsområde. Vi utfører alle typer oppdrag, fra mindre påbygg og rehabiliteringer på boliger og hytter, til store prosjekter innen bygg og anlegg. Trenger du rådgivning i forbindelse med større prosjekter, så tar vi også den type oppdrag.

I Valdresbygg er vi nytenkende og fremtidsrettet samtidig som vi er bevisst på verdiene og erfaringene som er gjort tidligere.

Vi er interessert i å få kontakt med personer som har erfaring og kompetanse som er relevant for vår virksomhet og som ønsker seg en ny arena å utfolde seg på.

Nå har vi behov for å styrke oss og ser etter deg som har lyst til å bli med oss på laget.

Arbeidsoppgaver

Som Anleggsleder inngår du i prosjektets ledelse ute på byggeplass, og får ansvar for å styre gjennomføringen av prosjekt. Det er viktig med gode kunnskaper innen ledelse og planlegging, herunder spesielt HMS, personell, innkjøp og økonomi.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er teknikker/ingeniør/sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra både nybygg og rehabilitering av bygg.

Du må ha en involverende arbeidsform, være tydelig og resultatorientert i ditt arbeid.

Personlige egenskaper

Du har erfaring med gjennomføring av prosjekter. Er utdannet tekniker, gjerne med fagbrev, eller ingeniør- eller sivilingeniør. Du bør også ha god økonomisk forståelse og være tydelig og resultatorientert i ditt arbeid.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Spørsmål om stillingen

Steinar Navrud

Daglig Leder

Telefon 907 40 899

Søk stilling

Vis flere stillinger: