Anleggsleder

Sjøentreprenøren AS er en av landets ledende undervannsentreprenører. Vi er et heleid datterselskap av NCC-konsernet som har ca. 17 000 ansatte. Vi utfører tjenester innen mudring, sprengning under vann, massetransport til vanns, tildekking av forurenset sjøbunn, ROV - tjenester og anleggsdykking. Sjøentreprenøren AS er lokalisert i Bergen, men med hele norskekysten som arbeidssted.

Firma Sjøentreprenøren
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2019

En suksessfaktor i vår bransje er riktig kompetanse, teknologi og utstyr. Vi har flere spennende og utfordrende prosjekter langs norskekysten og ønsker derfor å styrke vår kompetanse med en engasjert og utviklingsorientert:

Anleggsleder

Dine nye utfordringer

Som anleggsleder i Sjøentreprenøren vil du være ansvarlig for å planlegge og skape god drift i prosjektene. Du vil ha oppfølgingsansvar for HMS, innkjøp, kontrakt, økonomi og kvalitet. Du vil også ha personalansvar for personellet på dine prosjekter. Anleggsleder følger opp og samhandler med underentreprenører, og sitter også med hovedansvaret for planlegging, fremdrift og bemanning. Du vil delta i anbuds- og tilbudsprosesser.

Din erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som er utdannet bygg- og anleggsingeniør. Det er en fordel om du har erfaring fra anleggsbransjen. Vi ser etter erfaring fra økonomioppfølging og resultatansvar og ønsker gjerne at du har ledererfaring fra prosjektarbeid. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det er en forutsetning at du er mobil og kan jobbe i hele landet.

Vi tilbyr

I Sjøentreprenøren kommer du til et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Søknadsfrist: 15. januar 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Terje Pettersen
Daglig leder, Sjøentreprenøren AS
+47 926 13 501
terje.pettersen@ncc.no

Vis flere stillinger: