Anleggsleder

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

Firma AF Decom
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.07.2018

For å styrke Vestlandsavdelingen i AF Decom ser vi etter en ny medarbeider. AF Decom er Europas ledende entreprenør innen riving og miljøsanering, og med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Som anleggsleder vil du jobbe tett opp mot drift, og være mye ute på prosjekt. Vi er avhengige av at du har en god dialog, både med fagarbeidere og kunder. Du må mestre å lede arbeidet innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet.

Det er ønskelig at du har teknisk utdannelse, men erfaring fra bygg- og anleggsbransjen vil kunne kompensere for dette.

Kontaktperson:

Agnar Haugen

Avdelingsdirektør Vest-Norge

AF Decom

+47 948 15 885

Søk stilling

Vis flere stillinger: