Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist22.01.2017

Distriktskontor Nord er en del av NCC Infrastructure, Civil Engineering i NCC Norge AS og har ca. 200 ansatte. Vi har mange spennende prosjekter og klare ambisjoner om ytterligere vekst og utvikling. Vår virksomhet er i stor grad sentrert rundt bygging av større anleggsprosjekter med fokus på infrastruktur, samt totalentrepriser på byggsiden med fokus på offentlige bygg og næringsbygg. Vår virksomhet er mobil med markedsområder fra Trøndelag og nordover, med prosjekter som for tiden strekker seg fra Dolmsundet i Trøndelag til Finnsnes lengst nord.

Vi søker nå etter:

ANLEGGSLEDER

Som anleggsleder vil du være ansvarlig for daglig drift av prosjektet. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere planlegging og styring av underentreprise og egenproduksjon. Du vil være ansvarlig for styring og oppfølging av prosjektets økonomi, tidsplan og kvalitet. Videre vil du være ansvarlig for inngåelse av avtaler og kontrakter, samt oppfølging av disse. Som anleggsleder har du personalansvar for prosjektets medarbeidere og er sammen med prosjektleder ansvarlig for oppfølging av kunden. Stillingen rapporterer til prosjektleder.

Som anleggsleder er det en fordel at du har/er:

  • erfaring fra anleggsbransjen, prosjektrettet virksomhet
  • økonomisk forståelse for styring av prosjekter
  • utdanning innen ingeniør eller sivilingeniør
  • gode samarbeidsevner
  • mobil ift arbeidssted

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling, med hyggelig og kompetente kolleger i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent. Samtidig vil du bli en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter, og som verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 22. januar 2017


NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Roger Pettersen
HR-/HMS-leder, Civil Engineering DK Nord
+47 922 79 239
roger.pettersen2@ncc.no

Vis flere stillinger: