Anleggsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 800 ansatte og omsetter for 12 mrd. (2015).

Distrikt Sogn og Fjordane har hovedkontor i Sogndal og avdelingskontor på Sandane og i Volda. Distriktet har en årlig omsetning på 250-300 mill. kroner og ca 75 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt, blant annet Utsikten på Gaularfjellet, Trivselshagen på Sandane, Ivar Aasen-tunet i Ørsta, Bremuseet i Fjærland, Campus Fosshaugane, Sognahallen og Sogningen Storsenter i Sogndal, Amfi i Stryn og Thon Hotell Fosnavåg.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfrist09.12.2016

Vi søker anleggsledere til prosjekter i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre. Veidekke Entreprenør distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi ser etter deg som skal hjelpe oss med lede den daglige fremdriften på prosjektene frem mot ferdigstillelse.

Arbeidsoppgaver:
Du vil være ansvarlig for å planlegge og skape god og sikker drift på prosjektet og du vil ha det overordnede ansvaret for at alt fungerer som det skal. Du skal selvsagt ikke gjøre jobben alene, men det er ditt ansvar å sørge for at prosjektet drives etter riktig fremdrift og at produksjonen går etter planen. Dette betyr at du må ha god styring på planleggingen, økonomi, kontrakt, bemanning, HMS- og kvalitetsarbeidet i prosjektet.

Du vil ha lederansvaret for våre medarbeidere på prosjektet. Derfor må du også kunne fungere godt som en personalsjef. Du vil få styre alt fra mindre jobber til store og kompliserte prosjekter, og planleggingen vil sette store krav til deg som anleggsleder. Du vil få solid støtte fra prosjektorganisasjonen vår, men du må ta imot utfordringen med at du er kaptein på skuta!

Kvalifikasjoner:

Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør og du har god erfaring innen bygg og/eller anleggsbransjen. Fagbrev og/eller teknisk fagskole i kombinasjon med lang erfaring kan kompensere for utdanning. Du må også ha erfaring med økonomistyring og kalkulasjon av prosjekter og du må ha hatt resultat- og lederansvar i større byggeprosjekt tidligere.

Personlige egenskaper:

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idéer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Det vil du raskt legge merke til.

Du må være genuint interessert i bygg- og anleggsprosjekter og du må simpelthen elske å skape fremragende byggverk. Og du må like å omgås mange mennesker – hele tiden.

Om du anser HMS som en del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og er beslutningsdyktig vil det også hjelpe. Vi ser kort og godt etter en drivende god anleggsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr:

Om du blir vår nye anleggsleder blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi vet at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Om du er så dyktig som vi håper du er, er det gode muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi over 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Christine Aagård Midthjell

HR-leder

Telefon 916 12 897

Søk stilling

Vis flere stillinger: