Anleggsleder, Entreprenør

Reinertsen AS, Divisjon Entreprenør er en av de større entreprenørfirmaene i Norge med en omsetning ca 1 MRD. Vi har i underkant av 400 medarbeidere lokalisert i Trondheim, Oslo og Bodø. Vi utfører byggeoppdrag både som delte, hoved- og totalentrepriser innenfor områdene Bygg, VA/Infrastruktur og Industri & Samferdsel.

Firma Reinertsen AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Anleggsleder, Entreprenør

Tilordning Divisjon Entreprenør

Til vår betongavdeling søker vi etter ANLEGGSLEDER som kan jobbe i/dagpendle til Oslo. Vi legger stor vekt på å ha dyktige og selvstendige anleggsledere, med utdanning som ingeniør/sivilingeniør og med erfaring fra relatert virksomhet. Det vil være en særlig fordel dersom du har erfaring fra entrepriseprosjekt.

Vi kan tilby deg jobb i et konsern som leverer hele verdikjeden i en byggeprosess. Du får jobbe tett og integrert med ulike fagmiljø. Mulighetene er store for utvikling innen andre fagområder. Som anleggsleder vil du være med på å påvirke utviklingen og gjennomføringen av entrepriseprosjekt hos oss. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser inkludert bonusordning.

Ta kontakt for en uforpliktende prat: Avdelingsleder Øystein Wiggen, tlf. 992 17 204 eller Personalkonsulent Anne Lill Lia, tlf. 9921 7264

 

Vis flere stillinger: