Anleggsleder - Drift og vedlikehold av ferjekaier i Nord-Norge

Implenia Norge er inndelt i region vest, region øst og tunnel, og har ca. 670 medarbeidere. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, samt fjellsikring.

Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontor i Bergen, samt noen mindre kontorer i Midt-Norge. Implenia Norge omfatter også datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS, som har kontorer henholdsvis i Stjørdal og i Orkdal.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia AG. Konsernet har mer enn 8 000 medarbeidere og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015. Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. og www.implenia.com

FirmaImplenia Norge
FylkeFlere fylker
StedNord-Norge
Søknadsfrist31.01.2017

Implenia er i sterk vekst, og får stadig nye og spennende prosjekter. Fra februar 2017 starter Implenia et nytt spennende oppdrag. 

Oppdraget omfatter drift, vedlikehold, service og beredskap for alle statlige og fylkeskommunale fergekaier i Region nord, som består av fylkene Nordland, Troms og Finnmark. I regionen er det til sammen 130 fergekaier.
Til dette prosjektet søker vi nå etter en erfaren anleggsleder for å drive dette prosjektet. 


DU ER:

  • Sivilingeniør, ingeniør og/eller har lengre erfaring med tilsvarende oppdrag
  • Engasjert og ambisiøs
  • En god lag- og relasjonsbygger

DU HAR:

  • Erfaring fra drift og vedlikehold av ferjekai eller lignende arbeider
  • Gode resultater å vise til
  • Fokus på forbedringer
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

VI TILBYR:

  • Spennende utfordringer i et entreprenørselskap i sterk vekst og utvikling. Du vil jobbe med svært motiverte og kompetente medarbeidere. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Stillingen innebærer reisevirksomhet ut til prosjektet.

Søk stilling

Kontaktpersoner

Maria Christine Aas
HR-Manager
97133556 

Vis flere stillinger: