Anleggsleder Asfalt

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innenfor drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist25.11.2020

Asfaltmarkedet på Sunnmøre går en spennende tid i møte. Høy pågang i markedet, stadig høyere miljøkrav og mange spennende oppdrag- og veiprosjekt i tiden framover gjør at vår asfaltvirksomhet har svært mange spennende utfordringer å by på.

Vår anleggsleder har tatt på seg en annen utfordring i Veidekke og vi søker derfor hans erstatter som skal være med å styrke vår virksomhet på Sunnmøre. Er du en utviklingsorientert leder som ønsker å være med på en spennende utvikling i et solid firma, er du kanskje vår nye anleggsleder.

Arbeidsoppgaver
Som anleggsleder er du ansvarlig for den daglige driften av ditt anlegg, og er bindeleddet mellom drifta ute på veien, oppdragsgivere, underentreprenører og distriktslederen. Du styrer anleggets økonomi og kvaliteten på arbeidet som blir utført. God planlegging er viktig og du må kunne jobbe med både kort og lang horisont. Samtidig må du takle at ting plutselig ikke går som planlagt – og komme opp med en plan B for å få fullført.

Gjennom prioritering og rett fokus bidrar du til at alle som jobber hos oss, og for oss, drar hjem fra jobb like hele som da de kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår.

Vår anleggsleder er firmaets ansikt utad og er faglig rådgiver overfor våre kunder både under tilbudsregning og befaring. Du vil ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med.

Kvalifikasjoner
Teknisk bakgrunn fra høyskole eller teknisk fagskole tror vi er av stor betydning for å lykkes i jobben. Det viktigste er allikevel at du er en leder som har erfart hvordan kommunikasjon og tilpasset lederskap påvirker resultatene og som er trygg på egen lederrolle, så ledererfaring blir derfor vektlagt. Erfaring fra asfalt- eller entreprenørbransjen kan være en fordel, men vi har veldige dyktige fagfolk i enheten som naturligvis vil bidra til opplæring.

Veidekke innfører nå nye styrings- og planleggingsverktøy som skal videreutvikle driften og bedre forutsetningen for ytterligere driftsøkonomisering. Implementering og drift av disse verktøyene vil være en prioritert oppgave i 2021. Forståelse for og bruken av slike verktøy er en ønsket kvalifikasjon.

Profil
Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Vi tror det kan være en fordel at du er litt utålmodig av deg og ønsker framdrift. Handlekraft, initiativ og evne til å ta riktige avgjørelser er derfor egenskaper vi ønsker oss av deg. Vi verdsetter at du involverer dine ansatte og er støttende og tilgjengelig for dine medarbeidere.

Hos oss har vi en travel og spennende arbeidshverdag, og derfor er det også viktig at du har evnen til å koble helt av innimellom.

Vi tilbyr
Om du blir vår nye anleggsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi har ansatte med solid faglig bakgrunn som sammen med deg og dine lederegenskaper etablerer gode enheter i samspill med alle aktørene rundt oss.
Om du innehar de egenskapene og kvalifikasjonene vi etterspør kan det også være muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert.

Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted vil være Ålesund.

Vi ønsker din søknad velkommen!

Kontaktperson:

Karl-Tore Gjengstø

Telefon 992 49 777

Søk stilling

Vis flere stillinger: