Anleggsarbeider


Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta
FylkeVestland
StedHardanger
Søknadsfrist25.10.2020

Har du erfaring fra anlegg? Mestas anleggsavdeling i Hardanger søker etter deg!

Mesta anlegg er en landsdekkende totalleverandør av små og mellomstore anleggsprosjekter for infrastruktur i Norge. Vi utfører oppdrag innenfor en rekke fagområder: veianlegg, sjøanlegg, vann og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Med bred kompetanse kan vi løse tverrfaglige og komplekse anleggsprosjekter av høy kvalitet, på en effektiv måte.

Vår avdeling i Hardanger søker nå etter maskinfører med kompetanse innen anleggsarbeid. Oppmøtestedet ditt vil primært være i Hardanger, og reising må påregnes.

Som anleggsarbeider vil du jobbe med arbeidsoppgaver innen anlegg og grunnarbeid.

Hvem er vår nye maskinfører?

Det er viktig at du har erfaring fra anlegg, og det vil telle positivt hvis du også har maskinførerbevis og ADK1-sertfikat. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og i er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta anlegg?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som fagarbeider vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Atle Stana på telefon 48 15 62 03.

Søknader behandles fortløpende. Siste søknadsfrist er 25. oktober.

Søk stilling

Vis flere stillinger: