Arkivfoto: Temporary Space Nordics

Algeco Group kjøper Temporary Space Nordics

Algeco Group, som blant annet eier norske Malthus Uniteam, kjøper selskapet Temporary Space Nordics.

Med hovedkontor i Bro i Sverige, har Temporary Space Nordics blitt en stor aktør innen moduler og midlertidige bygg for både private og offentlige kunder i det nordiske markedet. De er representert i både Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Temporary Space Nordics har en utleieflåte på 7.500 moduler, og jobber innenfor markedet som skoler, barnehager, kontoer, overnatting og brakkerigger. Selskapet omsatte for rundt 41 millioner Euro i 2019.

– TSNs flåte og langsiktige kundekontrakter, hvorav over 50 prosent er i offentlig sektor, er svært komplementær til Algecos eksisterende tilstedeværelse i regionen. Videre vil denne transaksjonen styrke Algecos posisjon i et voksende nordisk modulmarked, og utvide konsernets posisjon kraftig i markedet, skriver Algeco i en pressemelding.

– Jeg er glad for å ønske TSN Group velkommen inn i Algeco-virksomheten. Det nordiske markedet er spesielt attraktivt for oss og dette tilfører betydelig tilstedeværelse i Sverige, styrker våre posisjoner i Norge og Finland og markerer vår inntreden i det danske markedet, sier Mark Higson, CEO i Algeco.

– Etter en periode med utvidelse, er vi veldig glade for å nå bli en del av Algeco Group. Kundene våre vil fortsette å dra nytte av ikke bare de høyeste kvalitetsløsningene og vår beste service, men også Algecos ekspertise, omfang og ledende stilling i Europa, sier Magnus Kjellin, CEO i Temporary Space Nordics.